Fogadj örökbe mézeskalács gekkót

Igazából most arról kellene írnom, hogy mennyire jó volt a “Gyilkosság a vacsorán” céges rendezvényünk (tényleg fenomenális volt), de az élet felülírta ezt az elképzelésem. A szeretem a hasam konyhájában – mint azt tudjátok – megszületett egy kis mézeskalács gekkó, aki azóta önálló életre kelt. Neve még nincs, de rajongótábora már van. Egy meggondolatlan pillanatomban beneveztem egy mézeskalács szépségversenyre. Nyerni ugyan nem fog, de mint egy suffragette, úgy szerzett magának és mézeskalács társainak létjogosultságot és elismertséget.

Fogadj örökbe egy mézeskalács gekkót!Választójogot ugyan sosem fog tudni kiharcolni, de nem is tör ilyen magasságokba. Egy jól működő gépezetet a WWFm-et (World Wide Fund for mézeskalács) létrehozva, kikönyökölte magának, hogy saját rezervátumuk legyen, ahol kedvükre szaporodhatnak, ahol nem éri utol őket a Karácsonyi vacsora fenyegető réme. Nekem, mint teremtőjének – most már a szervezet tagjának – a feladatom, hogy a rezervátum és a populáció méretének folyamatos gyarapodását biztosítsam.

A hirtelen jött jólétben – ahogy az lenni szokott – megugrott a mézeskalács gekkó egyedszám, így most örökbefogadó szülőket keresünk nekik. Örökbe fogadni úgy lehet, hogy ezt a bejegyzést (vagy a fenti képet) lájkoljátok, és meg is osztjátok a Facebook üzenőfalatokon. Az újdonSÜLT kis mézeskalács gekkókat pedig a két ünnep között lehet átvenni a belvárosban. :) (Erről bővebben később.)

Remélem, sok kis gekkó fog új, szerető gazdira találni!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ három = 12

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>